
גפן
Vitis vinifera
הגפן היא צמח מטפס אשר פריחתו מתרחשת בתחילת האביב, אז מצמיחה הגפן שריגים, שהופכים בהמשך לזמורות, ועליהן יצמח הפרי. לרוב הגפן תחל להניב פרי לאחר שלוש שנים לפחות מרגע שתילתה. בציר הענבים נעשה לאורך חודשי הקיץ. כיום ניתן למצוא כרמי גפנים בכל רחבי הארץ, מהגליל, דרך השפלה והרי יהודה ועד לנגב. זני הגפן הגדלים בארץ ומיועדים למאכל: סופריור, סולטנינה (טומפסון), פליים סידלס, קרימסון סידלס ורד גלוב. הזנים העיקריים המיועדים ליין: מרלו, קאריניאן, קברנה-סוביניון, סמיון, סוביניון בלאן, ריזלינג ושרדונה.
מוצרים קשורים
קאבריו הינו קוטל פטריות משולב, המכיל סטרובילורין (פירקלוסטרובין) ודימטומורפ, להדברת...
לשימוש כדשן בריסוס עלוותי והדשייה להשלמת מחסורי מגנזיום הערה: מומלץ...
פארומקס הינו מקור ברזל בצורה זמינה לצמח. יש ליישם את...
בליס הינו קוטל פטריות משולב בעל פעילות פרוטקטנטית וסיסטמית להדברת...
מועד הופעת הפגע
יש לבחור פגע רלוונטי ולקבל את תכנית הריסוס עבורו
פגע
01ינואר
02פברואר
03מרץ
04אפריל
05מאי
06יוני
07יולי
08אוגוסט
09ספטמבר
10אוקטובר
11נובמבר
12דצמבר
דישון עלוותי
טופ מגנזיום
ינואר עד דצמבר
הגדלת גרגיר ודילול
אגרי-ג'יב 40
מאי עד מאי
כנימות קמחיות
מחסור אבץ
נאנובץ פלטינום
מרץ עד אפריל
ציקדות
יש לבחור פגע או מספר פגעים על מנת לקבל את תכנית הריסוס